Deca Apokalipse najavljuju premijeru spota “Ko Pobeđuje”Sviđa ti se? Javi ostalima!

Sastav iz Valjeva Deca Apokalipse najavljuje premijeru trećeg po redu spota sa aktuelnog Ep izdanja "Era papirnih grobova". Ujedno, ova ekipa priprema i reizdanje pomenutog albuma koje će se pojaviti pod etiketom izdavačke kuće  Nocturne media.

Bend Deca Apokalipse vredno radi i na novom materijalu i dok ćemo 10. novembra saznati „Ko pobeđuje", odmah nakon ove premijere Deca ulaze u studio i započinju snimanje novih pesama. Do tada pogledajte još jednu interesantnu najavu pomenutog spota:

 
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku