Feud započeo rad na novom albumu



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Iz tabora benda FEUD saznajemo da je rad na sledećem albumu već započet i da je u najranijoj fazi razvoja, a u međuvremenu završavaju produkciju na najnovijem spotu za pjesmu "Tajkun" koju je jedan značajan dio publike označio kao možda i najbolja pjesma na albumu "Svinjotaur".

2013 godina je bila označena šokantnim pjesmama benda FEUD koji su bez dlake na jeziku i bez imalo uvijanja sasuli svu ružnu istinu u lice cjelokupnoj javnosti. Nakaradne i najgroznije navike koje su se ukorijenile tokom posljednje dvije decenije, koje svi kritikuju "u male" ali samo su malobrojni imali hrabrosti da se sa njima uhvate u koštac, ovaj bend je napao direktno i iz svog raspoloživog oružija, sa elanom osoba koje više nemaju ništa da izgube. Publika će se sjetiti nevjerice, tajca, pa čak i atmosfera straha kod gledalaštva i medija od onoga što dolazi tokom prvih par dana nakon izlaska spotova za pjesme "Milion Milja", "Televizija" i zastrašujuće "Vlast" koje svaka na svoj način tretiraju po jedan od ključnih problema današnjeg društva, prije svega u Srbiji, ali i u regionu. Nedostatak bilo kakve kritike od strane prozvanih je bio i više nego jasan indikativan pokazatelj da je bend uzdrmao scenu iz korjena.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku