Mark Rainey predstavio novi singl "Want To"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

    Marko Marjanović, mladić koji stoji iza imena Mark Rainey, je gitarista, pevač, producent i pisac iz Niša. Marka od zvanja diplomirani pravnik deli par ispita. Pre godinu dana za izdavačku kuću Balkanrock Records objavio je prvi samostalni album „Farewell Sweetie“. Kao član benda „The Combs“ 2011.  izdao za Manekene Bigza album koji nosi ime „To Our Wealthy Cousins“.
 
    Počeo je da svira gitaru sa šesnaest godina. Zbog hendikepa na levoj ruci, sa kojim je rođen, sviranje gitare predstavljao je veliki izazov, ali je on ubrzo pokazao i sebi i ljudima u njegovoj blizini da ništa u životu nije nemoguće, već da je samo malo teže ostvarljivo.
 
    Novi singl, koji nosi naziv „Want To“, je senzualna priča o slobodi, požudi, lepoti i ljubavi, koju Marko donosi uz glatki groove električne gitare i bubnja. Teški basovi, vintage klavijature, melanholični rifovi na gitari i elektronski bubanj najavljuju da će se Markov naredni album kretati alternativnim R&B-jem.  
 
    Pesma je objavljena u poslednjoj nedelji 2014. i može se preslušati na YouTube i Soundcloud kanalima Mark Rainey-a.
 
Soundcloud (besplatno preuzimanje pesme): https://soundcloud.com/markrainey/want-to



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku