Media Stres objavio novi EPSviđa ti se? Javi ostalima!

Alternativni rock bend Media Stres iz Čakovca izdao je novi EP imena E.V.I.L.(e-Virus influenced love). Album E.V.I.L. je treći EP koji je bend objavio i sastoji se od 2 EP-a, od kojih je prvi izašao jučer, dok bend najavljuje izlazak drugog EP-a za početak proljeća.  Rad na albumu je započeo u veljači, a bend je prvi puta ušao u studio u lipnju ove godine. E.V.I.L. je snimljen u Čakovečkom studiu Mack i u studiu Jazbina u Maloj Subotici. Albumom E.V.I.L. dečki se više okreću Indie-rock i post-grunge zvuku. 

Album možete preslušati na Youtubeu(http://tinyurl.com/q9tjckj) ili besplatno downloadati na Bancampu (http://tinyurl.com/pd93767).
A za više informacija o nastupima benda popratite ih na faceebok stranici (https://www.facebook.com/MediaStres).Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku