NO RULES za novogodišnje praznike fanove počastili novim singlom



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Momci iz tuzlanskog r'n'r benda No Rules odlučili su kao čestitku za predstojeće novogodišnje praznike svojim fanovima pokloniti novi singl. Pjesma se zove “Go Hali Gali Go!” a radi se o prepjevu legendarne pjesme Gorana Bareta i grupe “Hali Gali Halid” na čiji su tekst uradili aranžman u razigranom Chuck Berry-evskom r'n'r maniru. Pjesma je snimana u studiju Pogon u Tuzli, dok je za cover art zaslužan Esmir Prlja. No Rules su trenutno u studiju gdje završavaju snimanje svog četvrtog po redu studijskog albuma koji planiraju objaviti u novoj 2015 godini.

Sretan božic i novogodišnje praznike žele vam No Rules! Uzdravlje!

Poslušajte pesmu na: https://www.youtube.com/watch?v=dZl7r8j2W3Y



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku