Novo izdanje Black Planet RecordsSviđa ti se? Javi ostalima!

Izdavačka kuća Black Planet Records predstavlja Vam novo izdanje. Ovo je ujedno i poslednje izdanje za ovu godinu. U pitanju je prvi solo studijski uradak Bratislava Prolovića, gitariste benda Styptic, pod nazivom Pyrn - fuzija raznih alternativnih žanrova, lepo upakovana vožnja, savršena za kontemplaciju u ovim hladnim danima. Album je sniman u studijiu Devotion pod producentskom palicom Marka Živanovića, dok Prolović potpisuje i realizuje muziku, tekstove i vokale na ovom mini albumu. Ljubitelji alternativnog roka ne smeju da propuste ovo izdanje. Album možete preslušati preuzeti sa bandcamp stranice izdavača:Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku