Rezerve izdali prvo EP "Evo Rezerve!"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Rezerve su punk rock grupa iz Makarske koju čine Ante Puharić, Leon Lužija, Šime Lalić, Mateo Perković i Tomo Miladinović.
Za same snimke i miks se pobrinuo bubnjar Tomo Miladinović dok je mastering odradio Pavle Miholjević. Debitantski EP "Evo Rezerve"se sastoji od 6 skladbi koje potpisuju svi članovi grupe, a za pjesmu Nema Para snimljen je i video spot kojeg je snimio Oleg Skorin, montirala Doris Dodig, a asistirali su Dario Dodig i Luka Jančić Mizek koji je dizajnirao omot albuma koji će uskoro izaći i u fizičkom obliku.

Rezerve pjevaju o ljubavi i ničemu!
"Stava smo da je iskren pristup takvom izričaju nepravedno zanemaren i zbog toga smo skladali ovaj materijal. Naša glazba je otvorena za svakog tko se
prepozna kao Rezerva." - navode u bendu.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku