Svemirci u KC GRAD-u



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U subotu 20-tog decembra u 21h u KC GRADU nastupiće jedan potpuno novi bend.
Band Svemirci je nastao u toku prošlih pola godine sastajući se na jam session-ima. Posle par sešnova postava se ustalila u sastavu Vlaca, gitara (Neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar, Lira Vega, Minilinija, Ex-Robot), Rade, bubanj (Popecitelji, Vauvalak), Demir, bas (ex-Multietnicka atrakcija) i Sana, vokal (Xanax, grupa Beograd). Band je ustanovio formu jam session-a za izvodenje nastupa sa uticajima funk-a, blues-a, rave rock-a, afro beat-a, eksperimentalne muzike...Možete preslušati snimke koji su nastali na live nastupu:
https://soundcloud.com/svemirci
Cena karte 300 rsd




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku