Thug Rep je hip hop dvojac iz Banja Luke



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Thug Rap je Banjalučka rep grupa koja se sastoji od dva člana: Blant & Mikac. U hiphopu još od 2003. godine kao Mejdan Family, prve studijske pjesme snimili su 2007. godine kada su počeli i nastupi po gradu i suradnje sa banjalučkim rep grupama i pojedincima sve do 2010. godine kada su nakon učešča na Red Bul MC Battle u Sarajevu odlučili da se isključe iz rep muzike sve do dana današnjeg kada se vraćaju u igru sa novim promo singlom "Bila Zima Bilo Ljeto".
Sada je došlo vrijeme za drugi singl pod imenom 
"Svaki Dan Je Isti" koji takodje izlazi kao promo pjesma sa novog nadolazećeg albuma "Straight from d hood" koji bi trebao izaći  krajem ove godine. Očekujte 100% originalni banjalucki rep bez dlake na jeziku ! 



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku