ENSH objavio pesmu ,,Ćuti" - svoj prvi singl na maternjem jezikuSviđa ti se? Javi ostalima!

One-man-show atrakcija, Ensh, iza koje se ,,krije" producent Milenko Vujošević, godinama unazad osvaja Kanadu i Ameriku. 
Ensh kombinаcijom semplovа, sintisаjzerа
​ i​
 vokаlnih lupovа gradi jedinstveni stil, autentično viđenje elektro-indi-popа.

Ensh je do sada pevao na engleskom, a novim singlom ,,Ćuti" odlučio je da započne sasvim novu etapu stvaralaštva. Prepustio se izazovima maternjeg jezika i objavio je prvi u nizu singlova kojim pretenduje da šarmira Balkan. Kroz poigravanje sa jezičkim poštapalicama i izrazima karakterističnim za naše podneblje, Ensh je stvorio zaraznu melod
​​
iju koja, osim sa rečima, koketira sa različitim elektro i pop stilovima:

,,
​Pesma ,,Ćuti" je igra jednosta
​​
vnih reči koje umnogome opisuju karakter svih nas iz ovih krajeva. Super mi je bila reakcija prijatelja kojima sam predstavio radnu verziju pesme - primetio sam da ih odmah pokreće i da izmamljuje osmehe! To mi je samo bila potvrda da se krećem u pravom smeru"
, izjavio je Ensh povodom objavljivanja nove pesme koju uskoro planira i da ekranizuje. 
​​
  
Singlom ,,Ćuti" Ensh najavljuje EP "Both Of Them Milenko", prvo izdanje na kojem će objediniti svoj rad na engleskom i na maternjem jeziku. 

Ensh će zajedno sa belgijskom elektro atrakcijom Soldout krenuti na promotivnu turneju koja će 
​​
obuhvatiti 11 balkanskih gradova. Turneju će započeti u beograds
​​
ko
​​
m KC Gradu 12. februara, nakon čega će nastupati u Osijeku, Temišvaru, Sofiji, Novom Sadu, u Kragujevcu, Skoplju, Subotici, Zagrebu, Banja Luci i Sarajevu... za početak...


Pesma ,,Ćuti" dostupna je na sledećem linku: 
​​
ensh.bandcamp.com/track/uti-single
.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku