Media Stres objavio spot za pjesmu "Blue"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Čakovečki alt/indie-rock bend Media Stres objavio je novi video spot. Radi se o lyrics videu za pjesmu "Blue" s njihovog najnovijeg EP-a "E.V.I.L.". Album E.V.I.L. je treći EP koji je bend samostalno objavio i sastoji se od 2 EP-a, od kojih je prvi izašao u prosincu 2014., dok bend najavljuje izlazak drugog EP-a za početak proljeća ove godine. Album se može preslušati ovdje (https://mediastres.bandcamp.com/album/e-v-i-l-ep-part-1)

Bend trenutno dovršava drugi EP, te se sprema za promociju cijelog EP albuma. Dogovaraju se svirke po Hrvatskoj,Mađarskoj,Sloveniji,Austriji te čak Francuskoj. Za više informacija popratite bend na http://mediastres.com.hr/ i https://www.facebook.com/MediaStres

Media Stres je tročlani alternative/indie-rock bend iz Čakovca. Bend je osnovan 2012. godine u četveročlanoj postavi ali nakon nekoliko koncerata ta se postava raspada. Krajem ljeta 2012. godine bend se ponovno skuplja, sada u tročlanoj postavi i počinje s ozbiljnim radom. Bend svira alternative/indie-rock s utjecajima post-punka,post-grungea i garage rocka. 

Spot možete pogledati ovdje https://www.youtube.com/watch?v=OKYa0sKl3N8Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku