Novi singl valjevskog sastava YOX



Sviđa ti se? Javi ostalima!

"Nemojte dozvoliti da vam drugi kroje sudbinu, da drugi odlučuju o vašem načinu života i upravljaju vašim umom." -poručuju članovi sastava YOX u numeri "Conception of circle" objavljenoj 12. januara tekuće godine.

Ovaj metal/hardcore bend iz Valjeva pomenutim singlom najavljuje izlazak novog albuma, koji će biti spreman za konzumiranje već u martu ove godine.

"Bilo je planirano da album izbacimo kada sve pesme budu gotove, pa smo ga najavljivali već u januaru. Međutim, imali smo smrtni slučaj u porodici jednog od člana benda i sad, pošto smo već obelodanili da uskoro izbacujemo album, a na žalost to nećemo moći da uradimo, pa smo rešili da fanovima poklonimo jedan lyrics video, čisto kao izvinjenje što kasnimo sa albumom i da sa tom pesmom najavimo definitivni izlazak albuma u martu mesecu."

Kako iz benda u nastavku navode, čitav album nosiće naziv upravo po pomenutoj numeri "Conception of circle" iz razloga, jer pesma nosi jasnu poruku, bez metafora, pravo u lice.

"Nastojimo da podjednaku važnost, u našim pesmama, imaju i muzika i tekst...Ono o čemu ''Conception Of Circle '' govori ja da, osim gorepomenutog,  treba pronaći krug ljudi sa kojima možeš napraviti nešto od svog života. Da ga ne protraćiš uzaludno. Bitno je spoznati svoju svrhu i nastojati da se izboriš sa nedaćama, zlim jezicima i klevetama...Jedini put do tvog (našeg) spasenja je da mi moramo biti kao jedno ...Nema Milosti za one koji žele da kontrolišu naše umove!!!

Podsećamo da je sastav YOX nastao u oktobru 2005. godine, dok se prvi demo materijal pojavio 2010. pod nazivom "Sin Never Dies". Početkom 2014. godine ova ekipa objavila je i spot za numeru "Underground riot", koja je urađena u saradnji sa Sanjom Vučić, pevačicom kruševačkog sastava ZAA. 

Do izlazka novog albuma poslušajte singl "Conception of circle"




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku