Novogodišnji broj fanzina Pobuna Umetnosti



Sviđa ti se? Javi ostalima!

O čemu, osim o pašteti, sanjaju članovi sastava Đubrivo. Zašto su Atheisti posvetili pesme trabantu i wartburgu, a ne fići i yugu, ali i koliko su fanzini tokom 90ih uticali na formiranje Golubovog (Goblini) muzičkog ukusa otkrijte u novom, duplom broju fanzina Pobuna Umetnosti.

Novogodišnji broj Pobune donosi i recenzije izdanja nastalih tokom predhodne godine, a tu su i  neizbežni književni radovi. Fanzin ima 44 strane, dok je za naslovnu fotografiju zaslužan Bogić Moračanin.

Kolekcionari i oni koji žele da Pobunu čitaju sa papira novi broj mogu naručiti putem facebook strane fanzina, cena je 100 dinara i u istu su uračunati PTT troškovi.  I ovaj put, čitaoci će imati priliku da Pobunu konzumiraju i na drugi način, preuzimanjem časopisa u elektronskoj formi, dok se neki od radova već sada mogu naći na zvaničnom blogu Pobune Umetnosti. 




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku