OD ŠAPCA KRAJ SAVE DO KRAJNJEG SEVERA - LEGENDA SE RASPREDA (Goblini // Nebo Je Crveno @ Pogon, Subotica)Sviđa ti se? Javi ostalima!Dugo očekivani spektakl će se konačno desiti! Punk-rock legende GOBLINI konačno dolaze u Suboticu da prodrmaju usnulu publiku. Ovaj događaj je u sklopu njihove februarske turneje i pod organizacijom HARD Booking-a i lokalnom podrškom Nebo Je Crveno.~

Šta se tu može dodati - Goblini su opet u punoj snazi, legendarni bend sa veoma realnom pričom i istorijom (i imaju Subotičanina u svojim redovima, dašta), a o bendu Nebo je Crveno će se tek još čuti, jer su tek krenuli da osvajaju srca i mozgove publike!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku