Poziv za prijavu na Internacionalno takmmičenje i nagradu za dizajn



Sviđa ti se? Javi ostalima!

A’ Design Award & Competition je svjetsko vodeće ocjenjivano internacionalno takmičenje za dizajn.   Priznanja za dizajn  su organizovana u širokom spektru kreativnih polja da bi naglasila najbolje dizajnere svih zemalja u svim disciplinama. Prijave za takmičenje su recenzirane i anonimno ocjenjene od strane utjecajnog komiteta iskusnih akademika, istaknutih članova medija, i utvrđenih profesionalaca. A’ Design Award & Competition obećava slavu, prestiž, publicitet i internacionalno priznanje svim pobjednicima takmičenja za dizajn preko nagrade koja se daje da bi se proslavili nagrađeni dizajni.

A’ Design Award & Competition  je osnovano sa ciljem promocije i prepoznavanja najboljih radova sa područja dizajna u svim državama  i unutar svih kreativnih disciplina. Primarni cilj A’ Design Award & Competition je kreiranje globalne svjesti  i razumjevanja za praksu i principe dobrog dizajna kroz naglašavanje najboljih dizajna na području svih industrijskih disciplina u zemljama širom svijeta.  Ultimativni cilj A’ Design Award & Competition je da  stimulira dizajnere, kompanije i brendove širom svijeta na stvaranje superiornijih proizvoda i projekata koji će koristiti društvu.

A’ Design Award & Competition ima filantropski cilj da unaprijedi društvo kroz promicanje granica nauke, dizajna, kreativnosti i tehnologije tako što će stvoriti poticaj inovatorima da osmisle što bolje ideje. A’ Design Award & Competition planira stvoriti poticaje koje će podržati i nagraditi kvalitetne, orginalne ideje i koncepte generacije u svim idustrijskim sektorima. A’ Design Award  pobjednički logo kojim se nagrađuju pobjednički dizajni, predstavlja priznanje orginalnosti, funkcionalnosti i efikasnosti datog proizvoda koji jednim svojim dijelom čini svijet boljim mjestom.

Nagrada za dizajn je priželjkivani i obimni pobjednički set za nagrađene dizajne. Nagrada za dizajn uključuje, ali nije ograničena samo na to:  internacionalni certifikat o izvrsnom dizajnu u metalnom okviru, pozivnica na ekskluzivnu gala veče u Italiji, onilne + offline izložba nagrađenih radova, A2 poster nagrađenih radova, najbolji radovi' publikacija tvrdih korica, specijani 3D  printani metalni nagradni trofej u luksuznoj crnoj kutiji, prevod projekta na 20+ jezika u cilju da istinski dosegne do internacionalne poblike, ekskluzivan interviju sa pobjednikom, priprema za medijsku objavu i distribuciju, licenca za korištenje “A’ Design Award Winner Logo” u vašoj komunikaciji, promociji nagrađenih radova sa hiljadama drugih publikacija, pojava u medijama pomoću naših medijskih partnera, uključenje u svjetske ljestvice dizajna kao i  pristup daljim marketinškim i PR sredstvima.


Svake godine, projekti koji su fokusirani na inovaciju, tehnologiju, dizajn i kreativnost su nagrađeni sa nagradom za dizajn. Prijave se primaju godišnje do 28. Februara i rezultati su objavljeni svake godine 15-tog Aprila. Dizajneri širom svijeta su pozvani da učestvuju u priznanju kroz prijavu svojih najboljih radova, projekata i proizvoda.  Prijave se prihvataju ukoliko su dizajnirane u zadnjih 10 godina.



Ukoliko želite da više saznate o A’ Design Awards:


A’ Design Award prezentacija: http://www.designaward.com

Preciznija prezentacija priznanja za dizaj: http://www.whatisadesignaward.com

Pregledajte nagrađene dizajne: http://www.awardeddesigns.com

Pristupite medijskim setovima nagrađenih radova i projekata: http://www.press-kit.org

Pročitajte intervjue sa nagrađenim dizajnerima:  http://www.design-interviews.com

Prijavite svoj rad na takmičenje za dizajn: http://www.adesignaward.com/registration.php

Otkrijte svjetske dizajnerske top liste: http://www.worlddesignrankings.com

Download A’ Design Award Logo & Editorske slike:

https://www.adesignaward.com/downloads.html




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku