Puls i ABS u Black Stage-u u subotu 24. januaraSviđa ti se? Javi ostalima!

U subotu 24. janura u niškom klubu Black Stage (na mestu bivše 17ice) sa početkom u 22h bend Puls će nakon dve godine od koncerta na Pravnom ponovo zasvirati na domaćem terenu. Povod je najavljena turneja po Srbiji koja se sprema u narednim mesecima sa različitim gostima. U subotu će to biti bend ABS, a na taj način žele da promovišu mlade bendove.

Puls radi na novom albumu i neke od novih pesama moći će da se čuju na ovom koncertu, pored starih. Još uvek je aktuelan njihov album "Live X", koji je prošle jeseni izašao za Balkanrock Records, snimljen na pomenutom koncertu na Pravnom, čime su obeležili desetogodišnjicu postojanja na sceni.

Ulaz je 200 dinara.

 

Olja Wagner


--
loveisthedrugformeSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku