Veliki rodjendanski koncert benda DREDDUP - 18 godina rada



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Novosadski industrial rock bend dreDDup će, u subotu 31. Januara, u novosadskom klubu CK13 održati celovečernji koncert povodom 18. godina postojanja.
dreDDup će ovom prilikom svirati pesme iz svih faza svoje karijere i obećavaju dvočasovni nastup. Bend je osnovan 1997. godine u Novom Sadu kao projekat dvojice zaluđenika za pank i elektronsku muziku. Tokom godina, zvuk i postava su se menjali i kroz bend je proslo oko 50-tak članova. deDDup iza sebe ima 6 studijskih albuma i mnoštvo drugih izdanja kako u Srbiji, tako i po inostranstvu (Japan, USA, Holandija, UK, Italija, Poljska, Rusija...etc..). Tokom godina radili su na projektima vezanim za film i pozorište a njihovi solo nastupi takođe imaju multimedijalnu strukturu. Jedni su od retkih domaćih bendova koji je imao nekoliko Evropskih turneja i sarađivao sa velikim imenima industrial rock scene. Delili su binu sa velikanima scene poput: The Prodigy, Laibach, Marilyn Manson, Skrillex, Toy Dolls, Deathstars… Nastupe dreDDup-a, novinari su okarakterisani kao energične, opasne i ispunjene elementima teatra. Trenutno pomovišu svoj šesti album 'I Dreamt of a Dragon'. Kao specijalni gosti ovog rođendana nastupiće i njihovi veliki prijatelji, bendovi: CASILLAS, BDFUSE i HARMONIJA HAOSA

Ulaznica za ovaj koncert košta 250 dinara i moći će se kupiti na ulazu u klub.

satnica:
======
20:30h - projekcije starih dreDDup spotova
21:30h - BDFUSE | rapcore
22:15h - CASILLAS | noise rock
23:00h - HARMONIJA HAOSA | digital anarcho punk
23:30h - DREDDUP | industrial rock

više informacija ovde:



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku