Zbogom Brus Li predgrupa Ceci 13tog u Novom Sadu!?!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Zbogom Brus Li je dobio poziv da bude predgrupa na Cecinom koncertu 13tog januara u Novom Sadu!?!


Primamljivu ponudu je Zbogom Brus Li odbio iz etičkih razloga!


"Zbog toga se pomalo kajemo, jer to bi bila jedinstvena prilika da dotaknemo atribute velike majke, duhovno se približimo stvaraocu i eventualno svrstamo sebe u red svetih srpskih rokera.", navode Zbogom Brus Li.


 "Mislim da se digla prašina oko transparenta na mostu i oko fejsbuk pobune protiv koncerta, tako da organizatori verovatno pokušavaju da nađu neki balans, ali to rade na neki čudan način. Svakako ne bismo svirali ni da nam ponude petinu honorara glavne zvezde ovogodišnjeg dočeka po julijanskom kalendaru", odlučan je Slavko, frontmen benda.


 "Eventualno bismo svirali ako bi nam dozvolili da na licu mesta kažemo šta mislimo o svemu tome", a to je: "Ne bismo se bavili muzičkim ukusom i vrednošću njenog rada i njoj sličnih. Pre svega, ona je meni simbol nekih vremena koja se vraćaju, a to su devedesete. Za Cecu, na Trgu za novu godinu, mi je prva, najblaža asocijacija - novi rat", kaže Slavko o uslovima pod kojim bi pristali da se nađu na bini pre Cece.


"Sličnu situaciju smo imali nesretne 1999. kada su nas zvali da sviramo na novosadskom trgu u okviru lakrdijaške manifestacije "TARGET". Taj nastup smo takođe odbili jer nam se nije pevalo dok nedužni ljudi ginu, za tuđe "ideale". Posledica toga su bili razni telefonski pozivi i sumnjivi susreti pretećeg tipa." kaže Smuk, gitarista benda.


"Pre Cece - ni u we ce!", dodaju Zbogom Brus Li.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku