Altar Of Plagues, Malthusian, Isra - Čakovec 30.3.2015.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Prostor CeZam Čakovec i Udruga mladih “3FF” Čakovec vam s ponosom predstavljaju jedini koncert benda Altar of Plagues u Hrvatskoj. Naime, prošle su godine odlučili kako više neće zajedno svirati zbog drugih interesa i obaveza, te povodom toga rade zadnju turneju gdje sa sobom vode bend Malthusian.


Koncert otvara:

Isra - (Našice)
Ambiental/Metal/Experimental

Glazbu stvaraju kroz bipolaran rastroj koji seže od spokojnih mantra razuma do uzburkanih, rapidnih zapovjedi. Nadaju se da se nećete zabaviti te da ćete otići nezadovoljni i napunjeni negativnim emocijama.
Članovi Isre djeluju kroz još nekoliko sekta - Prijetvor, Hesperian Death Horse, Go Run Donkey Hot!, Portman, Obad…


Malthusian - (IRSKA)
Death/Black/Doom

Bend koji je jednostavno došao na ovaj svijet da vas pun kurac prestraši. Panika u tamnici, prekriveni vlastitim izmetom i urinom s glavom u rukama, gubitak svake kontrole nad aktivnostima svog mozga i pad u potpunu ludost i paranoju. Ova glazba doslovno podsjeća kao da vas pakao uhodi.

-> http://malthusian.bandcamp.com/releases


Altar of Plagues - (IRSKA)
Ambient/Progressive/ Black Metal

Baš poput sjemena, Altar of Plagues se razvio u nešto više. Nije bilo dovoljno da se maloj biljci daje svjetla, nego je za rast još potrebna vlaga i mjesto. S obzirom na vrijeme, ova biljka će biti veličanstveni hrast na kojem će malene ptičice odrasti. Sezone će proći i lišće će pasti, ali veličanstveni hrast će stajati. Jak, ponosan, prkosan i odlučan. Altar of Plagues album iz 2013. je definicija rasta. Nakon svakog slušanja, Teethed Glory and Injury postaje sve bolji nadmašivši sva svoja prošla izdanja.

-> http://profoundlorerecords.bandcamp.com/album/teethed-glory-injury

Start : 21.00h
Upad : 40kn
Članske iskaznice free



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku