Da li se spremate za Scena Fest IV?Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ovogodišnji Scena Fest, četvrti po redu, održaće se 28. Februara u novosadskom klubu Quarter. Festival će i ovaj put ugostiti 9 žanrovski različitih bendova.
Karte u pretprodaji, po ceni od samo 300 dinara,  puštene su u promet i mogu se kupiti u CD Shopu MUNGOS u Novom Sadu, Zmaj Jovina 2 (u pasažu).
Cena redovnih karata na ulazu u festival iznosiće 500 dinara, s' toga požurite i obezbedite svoju jeftiniju ulaznicu na vreme. Broj ovih ulaznica u pretprodaji je ograničen. Festival je na YouTube servisu objavio promotivni spot za događaj. Većina televizija odbila je da ga emituje, pogledajte ga na sledećem linku:

Satnica festivala je sledeća:

19:00 - Frozen Moonlight
19:45 - CPR
20:30 - Tethyal
21:15 - Kill the Scum
22:00 - Northern Revival
22:45 - Tentacle Wizard
23:30 - Beograd
00:15 - Downstroy
01:00 - Wolfram

više informacija na eventu:
 
 
image
 
 
 
 
 
Scena Fest Novi Sad
'Scena Fest' je festival mladih iz zemlje i regiona. Festival je nastao 2002. godine. Njegov...

Preview by Yahoo

 Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku