Dža ili Bu na dan zaljubljenih u KruševcuSviđa ti se? Javi ostalima!

Članovi kultnog sastava Dža ili Bu iz Beograda pozivaju vas da 14. februara dovedete svoje voljeno biće u klub Zamajac i zajedno sa njima proslavite dan zaljubljenih uz ljubavne numere: „Devojka od gume", „Živeo Staljin" i ostale. Kao specijalni gosti na ovom koncertu nastupiće i kruševački hard-rock bend Fucktor 02. Cena ulaznice iznosi 250 dinara.

Dža ili Bu vredno radi i na novom materijalu na kome će se naći četrnaest novih pesama, kao i nekoliko obrada starih numera. Kako najavljuju, album možemo očekivati tokom leta ove godine.

Kruševački Fucktor, takođe nam priprema novi, drugi po redu studijski album, koji će ovom prilikom promovisati, a čije objavljivanje možemo očekivati u narednih nekoliko meseci.

Podsećamo da je Dža ili Bu u Kruševcu poslednji put nastupio krajem 2013. godine u okviru turneje povodom poslednjeg albuma „Kukovo leto".
Više informacija o nastupu: Dza ili Bu
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku