Feud o medijima i spotu za pesmu "Tajkun"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kontroverze oko posljednjeg spota benda FEUD za pjesmu "Tajkun" sa prvenca "Svinjotaur" i dalje ne jenjavaju. Podsjetimo da spot živopisno tretira kriminal u našem društvu, ali ne pretjerano ekstremno da bi opravdano bili zakinuti iz etera. Na svojem Facebook profilu su objavili sledeće vijesti: "10 dana od kako smo objavili spot za pesmu "Tajkun" situacija je sledeća: Svega nekolicina medija skupila je hrabrost i objavila vest o našem "kontroverznom" spotu. Veliki broj "poznatih" medija obavestio nas je internim putevima da nisu bili u mogućosti da objave bilo šta jer jednostavno nemaju tu slobodu. Cenzura, autocenzura ili nešto treće? Hvala svima koji su skupili snage i podržali nas i hvala Vama koji svim komentarima koje ste nam poslali dajete smisao svemu što radimo!" Spot možete pogledati na  https://www.youtube.com/watch?v=7uCsMMJT9zQ .
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku