Francuski Wank For Peace na evropskoj turneji



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Franskuski sastav Wank For Peace posetiće Srbiju u okviru evropske turneje. Turneja počinje  6. februara u Francuskoj, nakon čega će uslediti Slovenija, dok već sledeće nedelje, 8. februara  ovu ekipu možemo videti u Beogradu u klubu Fest.  Dan kasnije i novosadska publika imaće priliku da isprati nastup ovog hardcore melodic punk benda,  na listi se potom nalazi i Lazarevac, ali i nezaobilazni Kruševac.

Wank For Peace na jednoj od kruševačkih bina naći će se već 11. febrauara. Svirka će biti održana u klubu Zamajac sa početkom u 9:30h i ulaz će iznositi 200 dinara. Kao podrška, ovom prilikom, nastupiće i niški bend Harmless Maniacs. Ovo će ujedno biti prilika da francuska ekipa široj publici promoviše svoje poslednji album „Fail Forward"  objavljen 10. oktobra predhodne godine.

Wank for Peace nastao je 2008. godine i već naredne , 2009. objavljuje prvi album "Brain, Farts & Tits". Naredne godine pojavila su se dva ep  izdanja, dok je početak 2011. godine obeležio još jedan ep, koji su momci iz Francuske objavili 2. januara. Sa pojedinim numerama Wank For Peace učestvuje na nekoliko kompilacija, a 2013. godine izbacuju i split album sa kanadskim sastavom Prevenge.

Harmles Maniacs iz Niša je mladi bend koji će u Kruševcu 11. februara zasvirati prvi put pred publkom. Za sebe kažu da sviraju sirovi američki hardcore punk osamdesetih sa sludge post uticajima. Jedan od članova ovog novog niškog sastava je i bivši pevač kruševačkog benda No Way Back Mika.

Nastup francuskog Wank For Peace i niškog  sastava Harmless Maniacs omogućiio je New Scene United.

Više informacija o koncertu: Wank For Peace




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku