Nevreme u Domu omladineSviđa ti se? Javi ostalima!

Bend koji egzistira na relaciji Kuršumlija - Beograd,''Nevreme", održaće 13-og februara 2015. solistički koncert u klubu beogradskog Doma Omladine."Nevreme" je 2012. izdalo svoj prvi album "Peščani sat" i  vrlo brzo steklo publiku, čiji se broj i danas povećava.
Kao specijalni gosti na koncertu će nastupiti i dva velika imena sa naše muzičke scene: Miroslav Živanović - Pile, pevač grupe "Alisa" koga publika dobro poznaje iz pesama kao što su: ''Kesten", "Sanja", "Klinika", a kao drugi gost nastupiće čovek sa velikom harizmom i specifičnom bojom glasa, Zoran Lalović - Lotke, pevač grupe "Kraljevski Apartman".
Početak koncerta zakazan je za 21:30 h , a ulaz na koncert će koštati 250 dinara.
Dok čekamo koncert podsetite se njihovog singla ''Slomljen'', za koji su 2012. godine snimili spot: https://www.youtube.com/watch?v=sGY-6VxatwYSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku