Nevreme u Domu omladine



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Bend koji egzistira na relaciji Kuršumlija - Beograd,''Nevreme", održaće 13-og februara 2015. solistički koncert u klubu beogradskog Doma Omladine."Nevreme" je 2012. izdalo svoj prvi album "Peščani sat" i  vrlo brzo steklo publiku, čiji se broj i danas povećava.
Kao specijalni gosti na koncertu će nastupiti i dva velika imena sa naše muzičke scene: Miroslav Živanović - Pile, pevač grupe "Alisa" koga publika dobro poznaje iz pesama kao što su: ''Kesten", "Sanja", "Klinika", a kao drugi gost nastupiće čovek sa velikom harizmom i specifičnom bojom glasa, Zoran Lalović - Lotke, pevač grupe "Kraljevski Apartman".
Početak koncerta zakazan je za 21:30 h , a ulaz na koncert će koštati 250 dinara.
Dok čekamo koncert podsetite se njihovog singla ''Slomljen'', za koji su 2012. godine snimili spot: https://www.youtube.com/watch?v=sGY-6VxatwY



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku