Produžen konkursni rok za Belgrade Demo Fest Live 2015



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Konkursni rok za ovogodišnje, treće po redu, izdanje Belgrade Demo Fest Live je produžen, te se svi zainteresovani bendovi bez zvaničnog izdanja sa teritorije Srbije mogu prijaviti do 28. februara u ponoć.

Bendovi se za BDFL 2015 mogu prijaviti ispunom formulara (odavde preuzeti: http://tinyurl.com/k8scgt5) i slanjem istog na na e-mail bgdemofestlive@gmail.com najkasnije do 28. februara. 

Belgrade Demo Fest Live uspeo je tokom prethodne dve godine da stekne zavidnu reputaciju i ispuni svoj cilj - odnosno pomogne velikom broju bendova da se predstave mnogobrojnoj publici i stručnoj javnosti, a značajno je pomenuti da su posredstvom ovog festivala mnogi izvođači ostvarili kontakte i saradnju sa izdavačkim kućama, festivalima, klubovima i medijima iz Srbije i regiona. 
Festival se sastoji od nekoliko kvalifikacionih krugova, polufinala i velikog finala tokom kojih bendovi učesnici imaju priliku da nastupaju u različitim koncertim prostorima u Beogradu i svoje autorske i izvođačke sposobnosti prikažu pred ciljanom publikom i značajnim personama iz muzičkog biznisa (novinari, menadžeri, organizatori festivala, itd.). 

Prvi krug takmičarskih koncerata BDFL 2015 održaće se u klubu Danguba tokom meseca marta, a finale je predviđeno za kraj maja. 

I ove godine najbolje bendove očekuju nastupi na velikim festivalima u zemlji i regionu (Belgrade Beer Fest, Love Fest, Arsenal Fest, Gitarijada, Lake Fest, Kulpin fest, KST manifestacije, itd.), snimanje spota (MS Play produkcija), snimanje pesama u respektabilnim studijima, video snimci sa polufinalnih i finalnih nastupa u produkciji Videokoda na čelu sa Aleksandrom Zecom, kao i konsultativna i PR podrška BDFL tima. 

Na prvom izdanju pobedu je odneo lazarevački bend Ućuti pas, čiji će debitantski album ovih dana izaći pod etiketom Nocturne media, dok je Strah od Džeki Čena iz Gornjeg Milanovca osvojio najviše glasova publike i žirija na prošlogodišnjem festivalu.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku