Promocija Gudroslavlje u klubu Drugstore 20.2.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Bez naučene skomnosti i salonskih manira  Novo doba predstavlja događaj koji nepovratno označava eksploziju trepa u Srbiji: promociju albuma Gudroslavija.

Gudroslav je došao iz Sahare, pronašao Bombe devedesetih, kolektiv sa kojim "brani dizel nasleđe srpske omladine i uvodi ga u XXII vek, a i sa njim odlazi u svemir".

Eksplozivni fenomen mikstejpa i drskost koja miriše na kurčenje, kontraverze margine, gurui, hard kor princeze i autentičnost cele jedne scene spremni su da pokažu uživo svu svoju snagu u petak 20. februara u klubu Drugstore.

Uz promociju Gudroslavije i premijerno izvođenje Gudrijevih najnovijih stvari, nastupaju Bombe Devedesetih (Mimi Mercedez, Polo Čare, Daki BD, Žakila) + gosti: Đare, Jovica Dobrica a za mix pultom DJ Kanbo, koji će da pušta i oldschool techno pre i posle koncerta.

Cena ulaznice je 250 dinara, na ulazu pre samog nastupa.

www.facebook.com/events/726649857451098Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku