Prva svirka benda Centurion u Beogradu, još od maja prošle godine



Sviđa ti se? Javi ostalima!


 
 
 
 
 

 
Prva svirka benda Centurion u Beogradu, još od maja prošle godine će se održati 5. marta u klubu "Danguba" (Ćirila i Metodija 2)!
Bend će na svirci predstaviti novu autorsku pesmu, kao i svež repertoar obrada! Takođe, ovo će biti poslednji nastup benda pred ulazak u studio povodom snjimanja albuma prvenca koje je zakazano za 1. april.
Pored nas nastupiće i mladi speed/thrash metal bend u usponu Prisoner čiji je debi album trenutno u fazi snimanja, kao i BYNVA koja će pored svog standardnog repertoara sadržanog od System of a Down obrada, predstaviti i svoje autorske pesme.

Kao i uvek, očekujte vrhunski provod i paklenu atmosferu!
Svirka ce početi u 21:30, a ulaz će biti 150 dinara!

REDOSLED NASTUPA :
BYNVA (System of a Down tribute/Alternative/Progressive Metal)
https://www.facebook.com/Bynva
Centurion (Heavy/Ethno/Progressive Metal)
Prisoner (Speed/Thrash Metal)
https://www.facebook.com/PrisonerSerbia

5.3.2015, 21:30
Ulaz: 150 rsd




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku