Rock sastav "Ledene Oči" predstavio novu pesmu "Zauvek ćes mene ljubiti"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Rock sastav "Ledene Oči", iz Zrenjanina izbacio je novu pesmu koja se zove "Zauvek ćes mene ljubiti" i četvrta je po redu sa albuma koji nosi naziv "Bitka za snove": Album kako kaze bend ima jedanaest pesama, koje se polako privode kraju. Do sad ste mogli čuti singl "Kraljica", za koju kazu da je za kratko vreme dozivela uspeh i koju su ispratile posle kratkog vremena jos dve pesme: Godine prolaze i Baj baj bejbi. 
Povodom nove pesme se  oglasio i frontman grupe Vladimir Volkov.
 
 "Na albumu se vredno radi i dalje.. Trenutno razmišljamo o snimanju novog spota za pesmu "Bez nje". Ne najavljujemo nastupe u skorije vreme, Posle izlaska celog albuma, poradićemo na turneji po Srbiji, a kasnije verovatno  i po zemljama bivše Jugoslavije. Pošto smo bend bez istorije, bend koji se javno oformio tek posle izlaska singla, imamo velik zadatak da još više poradimo na materijalu kako bih smo stekli jos veću vernost publike i zadrzali fanove koje smo stekl za kratko vreme. Naš konpozitor/tekstopisac: Đula Madarasz, već radi na novim aranzmanima i  pesmama za drugi album. Radimo punom parom. Tragamo za zvukom koji će biti za svačije uši, zato su nam pesme šarene, pune različitih muzičkih stilova."

Bend čine; Vladimir Volkov (Lead vocal),  Sanela Đember (Lead guitar, back vocal), Gabrijel Madaras (Bass guitar, back vocal), Halai Norbert (Drums), Đula Madaras (Compisitor,songwriter).



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku