Transfer Blama završili snimanje novog albuma



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Požarevački bend Transfer Blama završio je nedavno snimanje svog albuma prvenca. Album najavljuju sledećim rečima.

"Proteklih meseci smo objavili dva singla i potpaljivali priču o snimanju prvog albuma. Evo nas sada sa informacijom da se to obistinilo, odnosno da smo upravo završili snimanje preostalih pesama i komletirali material za album.

Proveli smo tri sjajna dana u studiju PARADOX kod gospodina Srđana Brankovića. Snimanje je proteklo u odličnoj atmosferi, sve je "prštalo" od metala koji se slušao u pauzama i punka koji se snimao u gluvoj sobi. Takođe treba napomenuti da je Srđan jako dobar domaćin i sjajan lik sa kojim smo imali super druženje i ostvarili drugu saradnju. I nastojaćemo da ih u budućnosti bude još mnogo. Inače za ovaj album će kompletnu produkciju uraditi  on - Srđan Branković.

Sada nesto više o samom albumu:

Za vreme snimanja albuma nastojali smo da instrumenti zvuče što jasnije, svetlije, a istovremeno dovoljno čvrsto i približno onome što publika može da čuje od nas na bini, do te mere da smo izbegli metronom. Najviše smo stavili akcenat na vokale, odnosno želeli smo da budu što pevljiviji, melodičniji i istovremeno dovoljno "punk".

Ovaj album će biti jedan od onih što "voze", ali publika je ta koja će komentaristati našu muzku, mi smo tu samo da nagovestimo sve ono što ih očekuje.

Za kraj možemo samo još jednom da potvrdimo da će album izaći na leto ove godine i da ćemo se potruditi da ekranizujemo što više pesama. A onda krećemo i u koncertnu promociju…"




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku