And The Kid objavili albumSviđa ti se? Javi ostalima!

Dva tjedna od izlaska singla „Bum Night“, And The Kid u javost izbacuje svoj drugi album – „Grand Mal“. Album je sniman potkraj 2014. godine u zagrebačkom studiju „Kramasonik“ Hrvoja Nikšića. Bend je svih deset pjesama snimio live, a za miksanje su korištene analogne sprave i traka. Mastering albuma radio je Goran Martinac-Gogo. Zagrebački fotograf Zvonimir Ferina autor je fotografije omota, crteže u digitalnom bookletu naslikao je Davor Dmitrović, a za grafičko oblikovanje zaslužan je Senad Čauš. Album će biti dostupan besplatno putem bandcampa. Koncertna promocija albuma najavljena je za 2. svibnja 2015. godine u zagrebačkom klubu „Klub.“.


www.facebook.com/andthekid

www.andthekid.bandcamp.com
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku