Beogradski alternativni rock bend Blue Jard Hill kreće na prolećnu turneju



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski alternativni rock bend Blue Jard Hill kreće na prolećnu turneju. Subota 27. mart je rezervisana za Veliku Planu i klub DRUM. Lokalna podrška su Bob Rock Bend a posle svirke je Jam Session sa članovima oba benda nešto što BJH praktikuju na svim svojim koncertima.

Sledeći nastupi su: 
04. april - Smederevska Plana, Irish Pub Dr. Watson
25. april - Niš, Black Stage
02. maj - Čačak - Klub Mancula
06. jun - Subotica, Blues Time Club
Ostali datumi biće naknadno objavljeni.

Blue Jard Hill u ovom sastavu sviraju već par godina mada sam projekat je pokrenut mnogo ranije. Tročlani sastav čine Ivica Edge na gitari i vokalima, Ognjen Mališa kao bas i druga gitara i Rale na bubnjevima. Njihov debi album se pojavio je objavljen u Hrvatskoj početkom 2014. Početak ove godine obeležilo je objavljivanje izdanja online preko itunes, spotify, deezer, amazon i google play servisima.

Više informacija na facebook.com/BlueJardHill



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku