BLEKBOX OBJAVIO NOVI SPOT ZA PESMU "Will You"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Grupa Blekbox je publici Beograda, prošlog četvrtka, 26.02.2015., predstavila je svoj novi spot za pesmu “Will You” sa najnovijeg albuma. Nakon „jazz“ session-a kojim su zagrejali publiku i podigli atmosferu, spot su objavili projektujući ga na zidu što je dodatno iznenadilo posetioce.

Pogledajte novi video spot na Youtube kanalu benda Belkbox: https://www.youtube.com/watch?v=zY804HjMyrY

Rok grupa BlekBox, u proteklih par godina, pokušava da osveži rok scenu na ovim prostorima sa svojom originalnom muzičkom interpretacijom različitih uticaja muzike i tako inspiriše nove pravce u autorskom stvaralaštvu. Bend čine stari znanci domaće rok scene Nenad Bojković (Bloodbath, 357, Rapidforce) pevač i gitarista, Aleksandar Petrović - Alek (Bloodbath, Eyesburn), Dragomir Mića Živković (357) i Slobodan Vasić - Lima (Rambo Amadeus, Balkanika, Bebi Dol). Sa idejom da prikažu svoje muzičko ostvarenje drugačije od uobičajenog, Blekbox je snimio 13 autorskih pesama i objavio istoimeni debi album u izdanju produkcijske kuće Miner Recordings iz Švajcarske.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku