Brkovi prvo potvrđeno ime ovogodišnjeg SelfestaSviđa ti se? Javi ostalima!

Ove godine, 24, 25. i 26.  jula, održaće se treći po redu Selfest. Kao prethodne dve godine, i ovogodišnje izdanje festivala održaće se u dvorištu OŠ “Jan Kolar” u Selenči.

Kao prvi hedlajneri festivala najavljeni su jedni od najatraktivnijih i koncertno najaktivnijih sastava u regionu, zagrebački Brkovi, koji i dalje promovišu prošlogodišnje album "Pizda materina".  Poznati su po izuzetno zanimljivim nastupima, ali i tekstovima za koje kažu da su uvredljivi i seksistički. Publika ih je prepoznala kao iskrene i direktne što se odrazilo na to da imaju veliki broj fanova.  

Kao novinu, organizatori su prošle godine uveli prvo drugo, a onda i treće festivalsko veče, što se pokazalo kao odličan potez. Tako će i ove godine festival trajati tri dana, a Brkovi će nastupiti prve festivalske večeri, 24. jula.

Sve tri večeri su žanrovski određene, te će prvo veče biti veče rock zvuka. Drugom večeri organizatori su odlučili da obraduju sve ljubitelje elektronskog zvuka, dok je treće veče prilagođeno onim nešto starijim posetiocima, ali i onim mlađima koji vole malo drugačiji zvuk.

Omladinsko udruženje „Plej“ koje i ove godine organizuje Selfest, obećava sjajan provod i velika regionalna imena, baš kao što su bili S.A.R.S., Zbogom Brus Li i Lude Krawe prve godine, ali i Hladno pivo, Bad Copy, Mortal kombat, Neozbiljni pesimisti i još jednom Zbogom Brus Li, 2014. godine.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku