Celodnevni događaj u DOB-u posvećen promociji 49. Gitarijade



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Svi ljubitelji rock muzike nadolazeću subotu (14. mart) trebali bi da rezervišu za posetu Domu omladine Beograda u kome će se održati celodnevni događaj sa nizom zanimljivih programa, a sve povodom promocije 49. Gitarijade koja se održava u Zaječaru od 29. jula do 2. avgusta.


"Pozivamo sve poklonike rok muzike i gitare da nam se pridruže na besplatnom događaju u Domu omladine. Ovom prilikom otkrićemo sijaset zanimljivosti vezanih za Gitarijadu, tu su i razni programi za koje verujemo da će biti vam biti zanimljivi, te nema razloga da subotu ne provedemo u zajedničkom druženju”, rekao je Goran Radisavljević, direktor marketinga Gitarijade.


Kompletan program odvijaće se u okviru ovogodišnjeg Guitar Art Festivala, a započinje u 10 časova izjutra berzama nosača zvuka i stripova. Sat vremena kasnije održaće se tribina na temu “Rokenrol i strip kultura”, a tačno za podne zakazana je press konferencija na kojoj će biti otkriven deo programa 49. Gitarijade u Zaječaru, predstavljen album grupe D Zoo i otvoren konkurs za demo bendove.


Ljubiteljima fotografije posebno će biti zanimljiva izložba izabranih radova sa Međunarodnog salona rok fotografije čije je otvaranje u 13 časova.


“Festivali nekad i sad” naziv je tribine koja počinje u 14h, u kojoj će učešće uzeti priznata imena domaće muzičke scene i industrije.


Večernji termin, od 22h, rezervisan je za program “Guitar Art Midnight Club” u okviru koga će koncertno nastupiti grupa D Zoo (pobednici sa teritorije Srbije na 48. Gitarijadi), Meda Vuk i Sandokan (pobednici prema glasovima publike 48. Gitarijade) i pobednici partnerskog festivala HFG iz Hrvatske - grupa Soul Radio.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku