CONTROL / RESIST objavio EP prvijenacSviđa ti se? Javi ostalima!

Control / Resist upravo je objavio EP izdanje pod nazivom ''Gods By Design'', koje je dostupno kao 'free digital download' putem Bandcamp-a.

EP je snimljen u različitim studijima diljem svijeta, dok je miksan u Lunar Sonic Audio studiju od strane Jasio Kulakowskog, dok je za mastering bio zadužen Maot Appelbaum (Halford, Faith No More, Sepultura, Fates Warning).

Control / Resist odlučio se na pružanje mogućnosti za besplatan download EP uratka kako bi svoje djelovanje proširio na što je moguće veći broj ciljane publike. Također, svim zainteresiranim stranama omogućeno je pružanje donacija bandu kao svojevrsni oblik zahvale i podrške ovom zanimljivom projektu gdje uz gostujuće glazbenike, glavnu riječ vode Alex Hellenbach i Mike Heller, bubnjar bandova Fear Factory i Malignancy.

http://controlresist.bandcamp.com/album/gods-by-design-epSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku