Foto konkursSviđa ti se? Javi ostalima!

Povodom dolaska proleća, fanzin Pobuna Umetnosti raspisuje foto konkurs, na temu "Priroda". Pravo učešća na konkursu imaju svi. Slike mogu biti obrađene u nekom programu, a i ne moraju. U konkurs ulaze samo slike koje ste lično vi fotkali. Fotografije preuzete sa interneta će biti diskvalifikovane. Ovaj foto konkurs nije isključivo revijalnog karaktera; za najbolje učesnike smo spremili nagrade: bedževe, prišivače i kompakt diskove bendova, knjige, besplatno štampano izdanje fanzina i mnoge druge nagrade. Fotografije uz lične podatke (ime i prezime, mesto i adresa) poslati na neki od mejlova: maripobuna@gmail.com, dulle92lfc@gmail.com sa naznakom "Za foto konkurs". Konkurs traje do 12. marta.
Najbolje učesnike će birati čitaoci glasanjem putem sajta http://pobunaumetnosti.blogspot.com.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku