G. se novo-objavljenim EP-jem oprašta od svoje elektro faze i najavljuje novi giratski pop zvukSviđa ti se? Javi ostalima!

Pred Vama je još jedno izdanje Black Planet Records-a, EP niškog benda G. “Bikers Like Me”, na kome se nalaze, osim radio edita pesme sa kompilacije Balkan Under the Radar, Vol. 2, the Black Wave, i četiri remiksa koje su uradili Dichotomy Engine, Kult of Red Pyramid, Narayan i C L VRS. Ovim izdanjem bend zvanično završava svoju elektro karijeru i najavljuje novi živi gitarski pop zvuk, koji će biti premijerno predstavljen na kompilaciji Balkan Under The Radar Vol.3. u maju ove godine. „Bikers Like Me“ su napisali Ivan Milosavljević i Olja Wagner a producent je bio Vladimir Popović.

Album možete poslušati i preuzeti na sledećem linku:
https://blackplanetrecords.bandcamp.com/album/bp026-bikers-like-me-ep-electro-pop
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku