Izložba tipografskih radova Jovana Obradovića ShpireSviđa ti se? Javi ostalima!

Izložba tipografskih radova “Skeleton Typography”, Jovana Obradovića Shpire, otvara se sutra, 7. marta u 21 čas u Kafe-galeriji „Izba“.

“Skeleton Typography” je serija tipografskih radova nastalih u periodu od 2013. do 2014. godine, za Know Yourself Inc. (US). U pitanju su radovi kroz koje, na zanimljiv tipografski ilustrovan način, učimo o anatomiji ljudskog tela, a koji su primenjeni u dizajnu knjiga, postera, nalepnica, igračaka i odeće. Svi radovi su prvo crtani rukom, a zatim precrtavani na kompjuteru.

Izložba će biti postavljena narednih mesec dana.


Kafe-galerija “Izba” nalazi se u Železničkoj ulici 4, u Novom Sadu.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku