Mist najavio skori izlazak novog EP-a



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Doom metal bend Mist iz Ljubljane je najavio izlazak svog EP-a »Inan’« (cd/lim.12"/digital) 8. svibnja za nizozemsku izdavačku kuću Soulseller Records. EP će imati 4 pjesme od toga 3 nove i jedna sa prethodne izdaje »Demo 2013«, snimljena sa novim gitaristom Blažem Tanškom.

Mist je nastao u srpnju 2012. godine. U početku je bio 100% ženski bend, koji svoju glazbu stvara pod utjecajem legendarnih bandova poput Black Sabbath, Pentagram, Candlemass, Coven, Saint Vitus itd.

»Inan’« je sniman u jesen 2014. godine, a producirao, miksao i masterirao ga je Benjamin Kic iz BK Mastering (Metalsteel, TomCat, Brezno, King Foo). Izvanredni cover je rad bubnjarke Mihaele Žitko, koja se već od samog početka brine za grafički dizajn benda.

Tracklista:
1. Inan’
2. Frozen Velvet
3. Phobia
4. Under The Night Sky

Mist će novi EP premijerno predstaviti 10. travnja na koncertu u Trainstation Squatu u Kranju, a krajem srpnja će nastupiti i na ovogodišnjem festivalu MetalDays u Tolminu.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku