Nekropolis na SMP Music etiketi!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Novosadski progressive death metal veterani Nekropolis objavili su album Ecce Homo za onlajn izdavačku kuću SMP Music, koja deluje u sastavu Srpskog Metal Portala (SMP)!


Ecce Homo je dvanaesto izdanje SMP Music, a baš kao i sva dosadašnja, i ovo je dostupno za besplatno preuzimanje (LINK: http://www.serbian-metal.org/smp-music/izdanja/5944/smp012-nekropolis-ecce-homo).


Nekropolis je nastao krajem 2003. godine, a muzika koju sastav svira može se okarakterisati kao mešavina floridskog i švedskog death metala sa dosta heavy uticaja.


Od dana osnivanja bend je u nekoliko navrata menjao postavu, da bi danas funkcionisao kao petorka. U postavi su pevač Nemanja Arađanski Rajkov, gitaristi Marko Milovanović i Draško Pejović, basista Davor Menzildžić i bubnjar Mile Miljanović.


Sastav je tokom proteklih godina bio koncertno aktivan širom Srbije, a među najvažnijim koncertima, ekipa izdvaja nastup na Explosive stageu Exit festivala 2008, nastup pred Blaze Bayleyem 2007, zajedničku svirku sa Arkonom i Bombarderom 2008, nastupe na UMF festivalu 2013-14, mini turneju sa bendom Reactory 2014…


Nekropolis na koncertima stvara paklenu atmosferu svojom kombinacijom brutalnosti, tehničke kompleksnosti i odličnog scenskog nastupa. Fanovi svih vrsta metala se “pronalaze” u svirci Nekropolisa, koji važi za jedan od omiljenih među domaćom publikom.


Članovi benda su trenutno u fazi usviravanja starih pesama, ali postepeno u repertoar uvode i nove numere koje će se naći na drugom studijskom albumu koji je u završnoj etapi snimanja.


Spisak pesama na albumu Ecce Homo:


1. Imitation

2. More Than a Killing

3. Ice & Her Eyes

4. Crimson Tears

5. Lunicide

6. Requiem

7. Ecce Homo

8. Ground Zero

9. Necropolis


SMP Music je online etiketa pokrenuta u septembru 2010. godine, kao projekat Srpskog Metal Portala. Ecce Homo je njeno dvanaesto izdanje, a do sada su objavljeni albumi bendova Downstroy, Monument, Anima, Rain Delay, Seljačka buna, Decontrolled, Amaranth, Jane Dark, Zer00ne, solo album gitariste Danila Šajnovića, te kompilacija srpskih bendova Serbia Goes Heavy.


Sva izdanja SMP Music su besplatna.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku