Novi singl Dece Apokalipse ''Blok 12, zgrada 44''



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Deca Apokalipse nastavljaju saradnju sa izdavačkom kućom Nocturne media i objavljuju singl ''Blok 12, zgrada 44'' kojim počinju promociju drugog studijskog albuma koji je u izradi. Pesma ja snimljena u dva studija studiju ''Blaze'' i ''Uputstvo 52'', dok je miks i mastering uradio Miloš Mihajlović (studio ''Blaze''). 

''Blok 12, zgrada 44 je pesma o oholosti i bezobrazluku koje moćnici ispoljavaju nad manjima od sebe, što svi mi u zemljama ovog regiona svakodnevno osećamo. Bivajući brojčano manji ne znači da manje vredimo i da poniženja treba da dopustimo. Ovo je pesma ne o mitu već stvarnosti, ovo je glas protiv oholosti, ovo je reč o ljudskom dostojanstvu.'', o pesmi kažu iz tabora benda.

Koncertna promocija ovog singla će se desiti već u petak 27.marta u Centru za kulturu Božidarac u Beogradu u okviru ''Vračar Rocks'' festivala kada će Deca Apokalipse nastupati zajedno sa prijateljima Iskaz i Mr. Rabbit.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku