Poziv na brzu školu kreativnog dramskog pisanjaSviđa ti se? Javi ostalima!Nova akademija u Beogradu vas poziva na brzu školu kreativnog dramskog pisanja

Ako imate više od 16 godina i želite da naučite osnove pisanja pozorišnih drama i li scenarija prijavite se na brzu školu kreativnog dramskog pisanja. Prođite kroz sve faze kreativnog rada na tekstu od ideje, fabule, sinopsisa, scenosleda, tritmenta do scenarija ili drame.
Radionicu drži  dr Aleksandar Novaković, docent na Novoj akademiji,  dramaturg, pisac i istoričar. Više o predavaču na:
http://aleksandarnovakovic.weebly.com/o-meniabout-me.html
Trajanje:
četiri sedmice (vikendom).
Broj časova:
jedan dvočas nedeljno
Gde:
Topličin venac 11
Kako se konkuriše:
Učesnici putem e – maila prilažu CV i svoju kratku priču (ne dužu od 5 strana) , sinopsis ili odlomak iz dela koje su napisali a žele da rade na njemu (ne duže od 5 stranica) . Delo može biti radijska, tv, pozorišna drama ili scenario za film. Radove i CV-jeve treba poslati do 25. marta na  aleksandar.novakovic@nova.edu.rs

Učešće na radionici se plaća.

Za sve dalje informacije obratiti se na:

aleksandar.novakovic@nova.edu.rsSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku