Predstava "Raspareni par", garantovana zabava za parove a rasparene ekipe dobijaju popustSviđa ti se? Javi ostalima!

Predstava "Raspareni par" je srpska verzija komedije "The Odd Couple" po tekstu Nil Sajmona.

U ovoj predstavi publika će se upoznati sa najboljim prijateljima Srećkom i Rašom, njihovim običnim životima, ali i neminovnom različitošću i nemogućnošću da promene jedan drugog.

Čitav zaplet nastaje pri njihovom dogovoru da žive zajedno usled koga kao razvedeni samci postaju par kakav sigurno nisu želeli da budu.

Njihova različita priroda i način života dovode ih do sukoba u kojima postaju jednaki bračnim partnerima, što dovodi do vrhunca komike.

Reč je o običnim životnim situacijama koje su u osnovi smešne, iako ih stvarni život ne vidi tako.

Cena karte je 600 dinara za zaposlene, 300 dinara za studente, penzionere i nezaposlene. Ako unapred rezervišete karte, dobijate popust. 

Pozorište Le Studio nalazi se u Venizelosovoj 42.

Le Studio je pozorište trupe Kroz prozor Fabrika koju je, zajedno sa scenografkinjom Sanjom Maljković, osnovao francuski reditelj Žan-Batist Demarinji.

Više informacija na:
http://lestudio.tk/
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku