Projekcija dokumentarnog filma "Italiani veri" iliti kako su italijanske "lake note" osvojile Sovjetski SavezSviđa ti se? Javi ostalima!

Projekcija dokumentarnog filma „Italiani veri“ (Pravi Italijani), autora Marka Rafainija (Marco Raffaini) i Đunija Ligabuea (Giuni Ligabue) održaće se u petak 20. marta, u 20 časova, u Kafe-galeriji „Izba“. 


Ovaj film iz 2013. godine govori o izvanrednom uspehu italijanske pop muzike u Sovjetskom Savezu, a nakon projekcije filma uslediće razgovor sa rediteljem i scenaristom Markom Rafainijem.

Film traje 66 minuta i titlovan je na engleski jezik, a u dodatku mejla nalaze se detaljne informacije. 


Kafe-galerija „Izba“ nalazi se u ulici Železnička 4, u Novom Sadu.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku