SickSoul, Township Rebellion i Sofa kru u Domu Omladine Kragujevca



Sviđa ti se? Javi ostalima!

4. aprila, u Domu Omladine u Kragujevcu nastupice sickSoul ekipa, skupa sa drugarima iz Valjeva, Township Rebellion(RATM tribute bend). Kao domaca podrska tu je uvek sjajni Sofa Kru!

START JE U 21:30, UPAD 200 DIN!

Township Rebellion (RATM TRIBUTE) /VALJEVO/
Svakako jedan od najboljih RATM tribute bendova u regionu. Dosta nastupa po klubovima i festivalima, sjajan repertoar i dobra energija koju svaki put iznose su razlog zasto ih treba uvek cuti. Srz ekipe su clanovi valjevskog hip-hop/crossover sastava Deca Apokalipse.

SickSoul Bend /SABAC/
sickSoul su bend iz Šapca, predstavnici rap-core-fusion zvuka, sačinjen od iskusnih muzicara koji iza sebe imaju dosta angažmana u žanrovski razlicitim bendovima: Eleven, Siempre Peligroso, Midgard, Psybox, Dobro Polje. Od nastanka, početkom 2010-te godine, sickSoul iza sebe ima pozamašan koncertni angažman, koji uključuje nastupe na više većih festivala (Šabački letnji festival, Grind on Mind, Vračar Rocks, Street Art, Fabula Fest, Countryside Jam, Hills Up) i klubova širom Srbije.

Sofa Kru/KRAGUJEVAC/
Ekipa iz Kragujevca koja je pre vise od 5 godina pocela svoj rad kroz pravljenje zurki i propagiranje nesto alternativnijih muzickih pravaca, pre svega Drum 'N'Bass-a u svim njegovim formama.
Iza sebe imaju veliki broj nastupa, kako u klubovima u gradu, zemlji i regionu, tako i na nekoliko festivala, a imali su priliku da sarađuju sa vecinom imena nase DnB scene, ali i šire od kojih su neka imena sa kojima su delili pult:
Big Bud, Silence Groove, Skeletone, Disphonia, Euphorics, Codex, Rahmanee, Side 1, Drop Sensei, Scottz Master-Peace, MadRed, MLB (Shiny D, LMV), Inna Deep Sessions, Fokus, Yebiggah, Kida Keva Crew, LBF, Fletric, Ronin8, Beatsmuggler...



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku