Superhammer u ponedeljak predstavlja novi spotSviđa ti se? Javi ostalima!

Indjijski teškaši Superhammer u ponedeljak predstavljaju svoj prvi spot, re-recorded verziju pesme "Diamond Gates" sa albuma "Snakenest", koji je u oktobru prošle godine izašao za Miner Records. Singl za koji je spot radjen je ujedno i debitantski studijski rad prvog stalnog pevača u postavi benda, Borisa Supana. Zbog toga je pesma, pored vokalnih, osvežena i sa novim gitarskim i bas deonicma. Online premijera spota je u ponedeljak, 23. 03. 2015. Snimanje spota je bilo čisto zadovoljstvo, a ekipa koja je radila sjajna. Detalje o akterima i svemu ostalom u vezi "Diamond Gates" video klipa mogu se naći na FB eventu.

https://www.facebook.com/events/1554150784839087/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku