Konkurs za fotografiju "Fantastična književnost okom foto-kamere"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Sajt za promociju fantastične književnosti "Art-Anima" (art-anima.com), "ReFoto magazin", Udruženje građana "Punkt.rs" i izdavačke kuće "Čarobna knjiga" i "Plato" raspisuju konkurs za fotografije inspirisane književnim delima iz domena fantastike "Fantastična književnost okom foto-kamere".

Konkurs je otvoren do 10. maja 2015. godine, a pravo učešća imaju svi državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Srbiji.

Na konkurs se primaju autorske fotografije inspirisane književnim delima iz domena fantastike. Radovi moraju da sadrže fantastične detalje zbog čega je dozvoljeno korišćenje alata za obradu fotografija. 

Radove slati na adresu: fotokonkursartanima@yahoo.com. Zainteresovani mogu uzeti učešće slanjem najviše tri autorske fotografije imenovane po delima koja su ih inspirisala. Uz radove obavezno poslati podatke o autoru (ime, prezime i broj telefona).

Stručni žiri proglasiće 15. maja najbolje fotografije.

Autori tri najbolja rada biće nagrađeni kompletima knjiga izdavačkih kuća "Čarobna knjiga" i "Plato". Odabrane fotografije biće publikovane u junskom broju "ReFoto" magazina, a deset najboljih biće izloženo na Festivalu fantastične književnosti "Art-Anima" (http://art-anima.com/festival/), koji će se ove godine održati od 02. do 04. juna u Knjižari Plato (Knez Mihailova 48).



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku