Zanimljiv vikend u Feedbacku



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Veoma zanimljiv vikend u Feedbacku.

U četvrtak sa početkom u 22h nastupa „Norman Beaker Band" ( Manchester, England) sa gradskom atrakcijom „The Jam Station". Cena karte je 300 RSD, a karte u pretprodaji možete kupiti u "Vintage Shop"-u.

U petak ćemo imati priliku da slušamo „Stuttgart Online" uz „Vlastu Popića" goste iz Hrvatske. Karta je u pretprodaji 300 RSD u „Vinatge Shop"-u, a na dan koncera 400 RSD.

U subotu žurka za ljubitelje dramenbejsa, dok u nedelju slušamo „Fluid Underground" iz Vlasotinca i „Good Ol Bastards" iz Knjaževca. Početak je u 22h a cena karte 100 RSD.






Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku