Singlom “Pun” Blues Rezervata najavljuje novi album “Evo ti ritam!”Sviđa ti se? Javi ostalima!

Prvi najavni singl novog albuma kruševačkog garaž rok benda Blues Rezervata je pesma „Pun", koju prati neoficijelni video napravljen od miksa dinamičnih scena iz automobilskih trka i sa igranki koje su se događale pre nekoliko decenija.

- Ovo je prava vizuelna podloga za pesmu koja govori o ljubomori i čudesnom sukobu energija koji se dešava u čoveku u trenutku zaljubljenosti i ogromne telesne žudnje, a odsvirana je direktnim, prljavim, punokrvnim garažnim rifovima kojima je svedena produkcija Nemanje Vidojevića dala neobičnu živost, reči su lidera grupe Vladice Radojevića kojima opisuje bendovo stupanje na ovo sveže tlo.

Nakon pune tri godine i uspešnog debija „Kamen, duša, žica" (Slušaj najglasnije), sastav Blues Rezervata početkom februara objavljuje novi album za Take It Or Leave It records. Na „Evo ti ritam!" ostvarenju naći će se osam pesama, snimljenih u „Reservation power" studiju u Kruševcu u maju, novembru i decembru 2015.

Poslušajte pesmu na https://www.youtube.com/watch?v=tYuO9IzFvLc

Foto: Dimitrije Petković
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku