Elsewhere Shine - Perpetual Silence (novi singl i najava za EP)



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Elsewhere Shine su novim singlom, "Perpetual Silence", napravili još jedan korak ka ostvarenju ambicioznih planova za 2016. godinu. Singl je najava za EP koji će biti realizovan u narednim nedeljama i koji prethodi full-lenght albumu na kome ekipa uveliko radi. Pesma je prva koju je u celosti za Elsewhere Shine napisao gitarsta/basista benda Igor Stanić, a otpevala Jadranka "Tzeetzah-chan" Stanić, dok je u pomoć oko aranžiranja i snimanja klavijatura pritekao niko drugi do Miloš Krsmanović, (Thundersteel, Midnight Rain, ex-Superhammer), koji je od datuma objavljivanja "Perpetual Silence" postao stalni član Elsewhere Shine.

Za produkciju je, kao i uvek kada je ovaj bend u pitanju, zadužen sjajni Boris Šurlan, koga bend odavno doživljava kao još jednog člana.


Singl poslušajte na https://www.youtube.com/watch?v=K9GWJGL9fQs




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku